Handy Collector - Zilver | Beslagonline.nl
IMA

Handy Collector - Zilver

 
Koop nu
Fri levering v.a. €49 60 dagen bedenktijd
Beschrijving
Handy Collector is perfect voor het opbergen van potten, papier, flessen en meer. Het is gemakkelijk om de zak eruit te halen en naar het recyclingcentrum te brengen. In een doos van 600 mm passen twee Handy Collectors, zie foto. De stof is gemaakt van een wasbare stof met rubberen binnenkant.
Afmetingen & montage
Item nr: 210003426
Breedte: 270 mm
Diepte: 440 mm
Hoogte: 220 mm
Model: Inbouwprullenbakken
Merk: IMA
Meer info & verzorgingsadvies

Merk - IMA
IMA is een bedrijf dat oplossingen voor opslag en bronsortering produceert, ze zijn al 30 jaar op de markt en hebben uitgebreide ervaring in de markt, zowel vanuit ontwerp- als productieperspectief. Het is belangrijk voor IMA om de planeet te helpen nieuwe energie op te wekken, door mensen te helpen hun afval te sorteren en te laten zien dat iedereen kan bijdragen om de planeet een beetje beter te maken.
Zorgadvies

Afnemen met een schone licht vochtige doek. Vermijd wasmiddelen, deze kunnen chemicaliën bevatten die het oppervlak negatief beïnvloeden. Kan ook worden gereinigd met een microvezeldoek.
Reviews
Levering & retour

Bezorg informatie

Schenker

Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

Budbee Box

Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

Budbee Home Delivery

Prijs: €6,90

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


Informatie retourneren
Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken