Knop Skye - Mat Zwart | Beslagonline.nl
Beslag Design

Knop Skye - Mat Zwart

Meer ontwerpen
Knop Skye - Grafietgrijs/bilder/artiklar/liten/304340-11_S.jpg?m=1724846794
Knop Skye - Kalkgrijs/bilder/artiklar/liten/304341-11_S.jpg?m=1724853350
Knop Skye - Saliegroen/bilder/artiklar/liten/304343-11_S.jpg?m=1724940360
Knop Skye - Stormblauw/bilder/artiklar/liten/304342-11_S.jpg?m=1724937893
 
Koop nu
Fri levering v.a. €49 60 dagen bedenktijd

Koop samen met

Handgreep Viva - Mat Zwart
Handgreep Viva - Mat Zwart
Handgreep Viva - Mat Zwart
Verkrijgbaar in verschillende lengtes

van

€17
Knop T Viva - Mat Zwart
Knop T Viva - Mat Zwart
Knop T Viva - Mat Zwart
Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen
€13.50
Koop nu
Info
Profielgreep Side  - Matzwart
Profielgreep Side  - Matzwart
Profielgreep Side  - Matzwart
Verkrijgbaar in verschillende lengtes

van

€5.90
Beschrijving
Knop Skye Mat Zwart geïnspireerd door de kleuren van de natuur. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Met zijn zacht gebogen oppervlak biedt Knop Skye niet alleen een unieke en aangename aanraking, maar creëert ook een subtiel spel van schaduwen dat elke tint op een verfijnde manier accentueert. De afgeronde vorm zorgt ervoor dat het licht op verschillende manieren op het oppervlak valt, wat diepte creëert en de kleuren een levendige, dynamische uitstraling geeft.

Of je nu een moderne keuken, een strak kantoor of een elegant hotel inricht, Knop Skye is een uitstekende keuze. Het past perfect in elke omgeving waar stijl en functionaliteit hand in hand gaan.

Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur – Zee, Strand, Bos, Steen

Laat het palet van de natuur deel uitmaken van je huis met de nieuwe kleuren van Beslag Design. Deze handgrepen en knoppen zijn ontworpen om elke ruimte te verfraaien – of het nu je huis, winkel, kantoor, restaurant of hotel is. De kleurenschaal is geïnspireerd door de diepten van de zee, het zand van het strand, de rust van het bos en de elegantie van steen.

Stormblauw: Een dramatische en krachtige blauwe tint geïnspireerd door de diepten van de zee. Stormblauw straalt kracht en elegantie uit en is perfect om een opvallend accent in je huis of project te creëren.

Kalkgrijs: Een zachte en subtiele grijs-beige tint die doet denken aan zandstranden. Kalkgrijs is een veelzijdige kleur die een lichte en luchtige sfeer creëert, ideaal voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Saliegroen: Een rustgevende, natuurlijke groentint die doet denken aan vredige bosopeningen. Saliegroen voegt een frisse en levendige sfeer toe en brengt de rust en harmonie van de natuur in je huis of project.

Grafietgrijs: Een diepe en elegante kleur met een tint die doet denken aan zachte steen. Grafietgrijs creëert een verfijnde en tijdloze uitstraling, perfect voor moderne en minimalistische interieurs.

Ontdek hoe details een ruimte kunnen transformeren en een integraal onderdeel van het geheel kunnen worden. Met Knop Skye haal je de kleuren en vormen van de natuur naar binnen op een manier die esthetiek en functionaliteit in elke omgeving combineert.
Afmetingen & montage
Item nr: 304344-11
Diameter Ø: 25 mm
Voet meting: Ø14 mm
Lengte: 25 mm
Breedte: 25 mm
Diepte: 23 mm
Materiaal: Gepoedercoat Staal
Prestatie: Mat Zwart
Model: Knop
Vorm: Ronde Knoppen
Stijl: Klassiek, Modern
Schroefen inbegrepen: Ja
Andere informatie: Past op kastfront 16-19mm
Merk: Beslag Design
Meer info & verzorgingsadvies

Merk - Beslag Design
Beslag Online is onderdeel van Beslag Design, dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft op het gebied van armaturen en interieurproducten. Beslag Design begon zijn reis in 1972 en heeft vandaag de dag het grootste assortiment handgrepen en knoppen van Zweden voor zowel keukens, badkamers, kasten als meubels. Met meer dan 1.000 verschillende modellen om uit te kiezen, is er echt iets voor elke stijl. Beslag Design staat bekend om de hoge kwaliteit en het brede assortiment dat aansluit bij de laatste trends. "Details die het geheel maken".
Reviews
Levering & retour

Bezorg informatie

Schenker

Prijs: €5,60 (gratis verzending vanaf €49)
Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd

Budbee Box

Prijs: €4,90 (gratis verzending vanaf €49)

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen afgeleverd bij elke pakketautomaat.

Budbee Home Delivery

Prijs: €6,90

Volledig traceerbaar pakket binnen 2-4 dagen direct bij u thuis afgeleverd

Houd er rekening mee dat de levertijd gebaseerd is op de producten die u heeft besteld, op onze website wordt voor elk product een geschatte levertijd weergegeven. Dit is de levertijd die geldt tenzij anders vermeld.


Informatie retourneren
Beslag Online biedt een herroepingsrecht gedurende 60 dagen, geldig vanaf de dag dat u uw goederen heeft ontvangen. De goederen moeten in ongewijzigde staat worden geretourneerd, zodat u als klant het volledige krediet kunt ontvangen. We bieden geen gratis retourzendingen aan als onderdeel van ons milieubewustzijn, er zijn retourkosten van €5.

Kies land
  • 2-4 dagen levertijd
  • 60 dagen open aankoop
  • Veilige betalingen
Bijwerken